Arbeidsrecht

De verhouding tussen werkgever en werknemer wordt geregeld door het arbeidsrecht. Juridisch verantwoorde arbeidsovereenkomsten kunnen onenigheid over arbeidsverhoudingen voorkomen. Ook als er verschil van inzicht ontstaat tussen werkgever en werknemer roept u de hulp in van een advocaat die thuis is in het arbeidsrecht.

Kennis van – en vooral gevoel voor – hoe zaken in uw branche geregeld zijn is daarbij onontbeerlijk. De arbeidsrecht­advocaten van de Groot Douma Vosmeijer ondersteunen elkaar met de ervaring en kennis die zij ieder hebben opgedaan in de diverse branches. De arbeidsrechtadvocaten van de Groot Douma Vosmeijer hebben ruime ervaring met het bijstaan van zowel werkgevers als werknemers in arbeidsrechtelijke geschillen.

Bij kwesties tussen werkgever en werknemer of liever nog bij het voorkomen daarvan raden wij u aan contact op te nemen met een van de hiernaast genoemde advocaten. Op hun profielpagina’s krijgt u een indruk over de andere rechtsgebieden waar zij zich op richten. Misschien dat u zelf al ziet welke combinatie van vakgebieden het best past en anders verwijzen zij u graag door een collega. Een eerste oriënterend gesprek van ongeveer 30 minuten wordt niet in rekening gebracht.